Felhasználó
|
az babakék lesz
|
Felhasználó
|
Mikor akarunk egyet CW-zni?
|
Felhasználó
|
soha.
|
Felhasználó
|
szünetbe akarunk CW-t úgy rémlik
Angel of God
2v2 Bajnokság 2017 |
Felhasználó
|
Akartunk Pörszékel,de oszlott a klán.XD
|
Felhasználó
|
Megijedtek tőlünk :DD
Angel of God
2v2 Bajnokság 2017 |
Felhasználó
|
Arra gondoltam, hogy csinálhatnánk 1v1 bajnokásot a klánok között.
Mit takar ez? A klánok kiválasztanak 1 embert, aki képiseli őket. Csak a neves klánok játszanak, meghívásos alapon. Mindenki játszik mindenkivel, és aki többet nyer ő a győztes alapon, az idő pontokat ti döntenétek el persze határidőn belül.A helyszín szavazásal dől el. Tehát ha jelentkeztek levélben tegyétek meg: -klán -játékosneve -aréna amire szavazol Ez egyben egy meghívó is, ti döntitek el jöttök-e, vagy sem. Ha lesz 4-5 klán aki válalkozik erre, már ért valamit az egész, ha nincs rá kereset akkor meg nincs. "A kiválóság nem örökletes. A minőség nem veled született. Csak akkor lehetsz a legjobb, ha a legjobbakkal veszed fel a versenyt."
/Gundel Károly/ |
Felhasználó
|
Majd megbeszéljük a klánnal
Angel of God
2v2 Bajnokság 2017 |
Felhasználó
|
fradi, te puhapöcs!
- fegyver: sör-unicum |
Felhasználó
|
Tehát 1 hét a jelentkezési idő, szombaton már úgy van elkezdjük, mindenki szavaz egy arénára a 3ból, evidens, hogy ameikre többen szavaznak az lesz.
Én kiadok egy listát, ha letelik a jelentkezési idő, amiben közzé teszem az első ellenfeleket, a tech gun kérdést random generátorral történik(beirom a generátorba a két játékos nevét, és ameiket felül dobja ki az lesz a tech(prtsc vel alátámasztom de ha kell videóval is, de szerintem videó nem szükséges)) Fegyverek: Tech: mpg Gun: M4, M8, mp5 Az eredményeket levélben külditek nekem, én megnézem a profilotokat is, minden egyezik-e. Vereség 0 pont, Győzelem 1, tehát baromi egyszerűen aki többet nyer az nyer, holtverseny esetén a 2 érintett játszik egy döntőt, akár utolsó előtti helyért folyik a verseny, akár első. A játék a mostani 1v1 szabályszerint megy, 321 go KÖTELEZŐ, akkor is ha a 2 fél teljesen megbízik egymásban, nem szeretnék ebből problémát. Ha kihagytam valamit vagy valami nem világos, levélben kérdezz! (próbáltam helyesírási hiba nélkül leírni remélem sikerült xD) "A kiválóság nem örökletes. A minőség nem veled született. Csak akkor lehetsz a legjobb, ha a legjobbakkal veszed fel a versenyt."
/Gundel Károly/ |
Idézet